Reset
Prijs
Kleur (meerdere kleuren mogelijk)
Gelegenheid
Vaas of pot

Bloemenabonnement

Invulling bloemenabonnement

Het is voor mij de mooiste uitdaging om voor uw bedrijf of ruimte periodiek een mooi bloemstuk aan te leveren. Er zijn vele invullingen mogelijk van een bloemenabonnement. Lees hieronder mijn ideeën die ik voor u uitgeschreven heb. Heeft u zelf een andere invulling van uw bloemenabonnement in gedachten? Geen probleem. Laat mij weten wat uw wensen zijn. Dan drinken we samen een kop koffie en bespreek ik graag met u door wat ik kan toevoegen aan uw beleving!

Afspraak maken

Bloemenabonnement optie 1: Zakelijke boeketten

Bloemen zijn mij passie. Echt objectief ben ik niet meer, maar wat mij betreft zorgen bloemstukken voor veel warmte en maakt het uw interieur af! Graag kom ik periodiek langs om mooie bloemstukken langs te brengen voor uw balie of kantoorruimte. Misschien heeft u een andere wens? Laat het mij weten en ik kom graag langs.

Bloemenabonnement optie 2:periodiek Verjaardagen werknemers

Uw werknemers verrassen met een prachtig boeket bloemen op hun verjaardag? Hoe dit werkt? Eigenlijk heel eenvoudig. U stuurt mij een verjaardagskalender toe van al uw werknemers met naam en geboortedatum. Ik zorg ervoor dat al uw werknemers op hun verjaardag een mooi boeket bloemen van mij ontvangen. Natuurlijk komt er een mooi persoonlijk kaartje bij met een mooie tekst van u als werkgever. Een super leuk gebaar naar uw werknemers en zij voelen zich extra jarig door u!

Bloemenabonnement optie 3: Planten arrangement

Wilt u graag mooie planten in uw kantoor, hotel of andere grote ruimte? Bent u misschien minder goed in het onderhouden van planten? Dan bent u bij Muchacha aan het juiste adres. Ik kom graag bij uw bedrijf langs om een mooi planten arrangement samen te stellen wat aansluit bij uw wensen. Het is aan u hoe vaak u de planten wilt verwisselen of onderhouden.

Advies verzorging

Ik geef graag mijn advies over de verzorging van uw bloemen en planten die vallen onder het bloemenabonnement. Want welke bloemen en planten zijn het meest geschikt voor uw locatie? Denk aan een zonnige etalage of hotelkamer. Deze verdienen planten die goed het zonlicht kunnen verdragen en dienen vaker verzorgd te worden. Kortom; ik help u graag op weg naar een mooie invulling van uw bloemenabonnement en kom graag regelmatig langs om deze bloemen en planten te verzorgen.

Bloemenabonnementen Bloemenabonnementen bedrijfsaankleding
Aantal weergegeven:
Sorteren op: