Ervaringen

Een aantal van mijn klanten is zo vriendelijk geweest om een referentie over mijn werkzaamheden te beschrijven. Lees hieronder hun ervaringen.

 

Bruiloft: Reinout en Frederike Wallis de Vries

 

Voor de bloemen op ons huwelijk wisten we het meteen, en Ilona maakte alle verwachtingen waar. Van het corsage en bruidsboeket in de ochtend, tot de hele aankleding in de kerk, alles zag er fantastisch uit. Haar keuze en combinatie van bloemen was origineel en haar enthousiasme aanstekelijk. Al met al zijn we erg tevreden!

 
Reinout en Frederike Wallis de Vries
Beach Hotel de Vigilante

Ervaring bloemen op locatie:
Niek van Duuren is hotelmanager bij Vigilante

 

Sinds 2012 verzorgt Ilona Oostenveld alle bloemen in ons hotel. Onze standaardaankleding middels echte bloeiende planten wisselt per seizoen, maar krijgen wekelijks liefde en aandacht. Menig gast staat hierbij stil en voelt of het echt ECHT is. Altijd weer leuk om te zien. Ook feestdagen als kerst en Pasen worden niet vergeten in de decoratie.

 

Daarnaast krijgen we regelmatig aanvragen voor een bloemetje op de kamer bij aankomst, boeketten voor diverse gelegenheden en ook onze bruidjes sturen we met het grootste vertrouwen door naar Ilona. Altijd naar volle tevredenheid van de gast en daardoor ook voor ons.

 

Ilona Oosteveld sluit naadloos aan bij onze visie: Wat je doet moet je goed doen, maar liefst met net een beetje extra waardoor je verwachtingen overtreft!

 

Wij zijn erg blij met Ilona Oostenveld en hopen op een lange fleurige toekomst!