Ilona Oostenveld

Ik ben een creatieve aanpakker, gespecialiseerd bloemstylist en origineel sieraden-ontwerpster. Als afgestudeerd Meesterbinder  lever ik werk dat technisch goed in elkaar zit, ben ik vernieuwend en geef ik elk uniek bloemstuk een adembenemende wow-factor.

 

Out-of-the-box

Ik denk out of the box. Altijd in mogelijkheden en zorg er voor dat ik als bloemstylist persoonlijk werk maak dat dicht bij de mensen staat voor wie ik dit creëer. Dit is één van de redenen waarom ik mijn klanten altijd persoonlijk wil ontmoeten om letterlijk te zien voor wie ik mijn bloemstukken maak.

 

Docent bloem

Mijn passie voor bloemen breng ik over als docent op jonge leergierige talenten. Mijn contact met studenten is eerlijk, oprecht en duidelijk. Zij weten precies wat ze aan mij hebben en ik aan hen. Ik houd men op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en zij mij!

Door mijn sociale karakter kan ik me goed verplaatsen in mijn opdrachtgevers en weet ik uw wensen te vertalen naar bloemen. Ook kom ik graag naar u toe voor demonstraties en workshops. Het aankleden van uw huis of locaties voor iedere gelegenheid. Ik ben een stoere vakidioot. Schrik niet van internationale opdrachten, van Dubai tot Athene, maar ben het liefst regionaal actief als bloemstylist in Noord-Nederland.

Ilona Oostenveld