Weddingplanner

Heeft u wel eens nagedacht over het inschakelen van een weddingplanner? Ik ben gespecialiseerd in de organisatie van bruiloften inclusief de aankleding met bloemen!

 

Op jullie dag moet alles goed geregeld zijn, daar komt nogal wat bij kijken. Graag help ik u verder om alles goed voor te bereiden zodat jullie kunnen genieten van elkaar en jullie dag! Tijdens de voorbereidingen spreken we elkaar regelmatig en vind ik het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van jullie wensen.

 

Ik ben ook in te zetten voor een dagdeel of als ceremoniemeester. Het ja-woord moet u wel zelf doen ;)

 

Afspraak maken
Weddingplanner Illona Oostveld 1
Weddingplanner Illona Oostveld 1

Persoonlijke samenwerking

Waar ik goed ik ben? Uw bruiloft organiseren, creatieve ideeën bedenken en taken uitvoeren naar jullie wensen.

 

Alle beslissingen worden uitvoerig met jullie afgestemd en uiteindelijk nemen jullie zelf de beslissingen. Ik voer slechts jullie taken uit die passen bij jullie wensen. Ik schrijf voor jullie het draaiboek en neem regelmatig de dag met jullie door. Indien jullie toch graag een goede vriend(in) of familielid willen betrekken bij de bruiloft als ceremoniemeester, dan kan dit uiteraard ook in combinatie.

 

Het doel is dat jullie samen met familie en vrienden zorgeloos genieten van jullie bruiloft.

Ceremoniemeester

Het is ook een optie om mij alleen in te huren als ceremoniemeester. Op die manier belasten jullie geen vrienden of familie met lastige taken en verantwoordelijkheden.

 

Gedurende de dag zal ik de coördinatie van taken op me nemen en er voor zorgen dat alles volgens planning verloopt. Ik ben jullie aanspreekpunt, ontvang jullie gasten en sta de leveranciers te woord.

Weddingplanner Illona Oostveld 2